TË PËRKUJDES FAMILJEN

SuperMaman është një rrjet zvicëran i vullnetarëve që ofronë një mbështetje të përpiktë për të gjitha familjet përmes ofrimit të një shujte të gatuar në shtëpi dhe një moment bisede. Ne ofrojmë një mbështetje morale dhe logjistike për të gjitha familjet që e dëshirojnë, duke u ofruar një shujtë dhe një moment bisede.

Shërbimet tona janë të hapura për të gjithë.

Bichonnage classique SuperMamans

Nevoja për përkujdesje?

A ka nevojë familja juaj për një përkujdesje? A do të bënte mirë një shujtë e mirë e gatuar në shtëpi dhe një bisedë duke pirë çaj?

supermamans nourriture

Merrni pjesë në përkujdesje

Dëshiron të përkujdesësh për familjet në rajonin tënd? Shkëlqyeshëm! Do të shiqosh në hartë familjet që kanë nevojë për ndihmën tënde. Bashkohu me ekipin tonë të vullnetarëve!

Na mbështet !

Donacionet

Shoqata jonë njihet si nevojë publike. Donacionet tuaja janë të zbritshme nga tatimet.

Ofro kohën tënde

Bëhu vullnetarë dhe zgjidh të përfshihesh ku të duash dhe kur të duash.

Anëtarët mbështetës

Bëhu anëtar mbështetës dhe na ndihmo të përjetësojmë veprën tonë.

Dëshmitë